Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Rekonstruisani sportski tereni u OŠ „Kizur Ištvan“

22.05.2019.

– Rekonstrukcijom sportskih terena u dvorištu Osnovne škole 'Kizur Ištvan' stvorili smo uslove za kvalitetno i bezbedno odvijanje nastave fizičkog vaspitanja, jer su tereni bili u izuzetno lošem stanju. Ulagaćemo i dalje u sportsku infrastrukturu i u školske terene kako bi naša deca imala kvalitetan prostor za fizičke aktivnosti. Nastavićemo, takođe, i dobru saradnju sa Pokrajinskom vladom i Vladom Republike Srbije, da završimo ono što se prethodnih godina nije radilo. Pokrajinska vlada i subotička lokalna samouprava su u obnavljanje ovih terena uložili nešto više od tri miliona dinara – istakao je gradonačelnik Subotice Bogdan Laban na otvaranju rekonstruisanih sportskih terena u Osnovnoj školi „Kizur Ištvan“.

12630_1.jpg

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, izrazio je zadovoljstvo što su obnovljeni sportski tereni u još jednoj školi na teritoriji grada Subotice.

– Imao  sam priliku da vidim kako su tereni pre izgledali, bili su potpuno neuslovni za nastavu fizičkog vaspitanja, a predstavljali su i opasnost za bezbednost dece – naglasio je Batez.

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek rekao je da je Savez OŠ „Kizur Ištvan“ donirao dva gola sa mrežama i mrežu za odbojku.

Predaji na upotrebu sportskih terena prisustvovali su i član Gradskog veća zadužen za oblast omladine i sporta Nemanja Simović, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti Jasmina Stevanović i sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

Radovi na rekonstrukciji  rukometnog i odbojkaškog terena OŠ „Kizur Ištvan“ trajali su samo mesec dana, a posao je, na zadovoljstvo 720 učenika ove škole, kvalitetno i brzo odradila kompanija „Vojput“, zajedno sa svojim podizvođačima.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop