Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vesti iz obrazovanja

Dodeljene diplome i pohvalnice đacima za osvojena prva tri mesta

06.06.2019.

U Velikoj većnici Gradske kuće danas su dodeljene diplome i pohvalnice učenicima osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkom i međunarodnim takmičenjima. Ove godine dodeljeno je 175 diploma i pohvalnica što je za 50 više nego prethodne godine.

12671_1.jpg

Član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja Nataša Aleksić istakla je da će grad u znak zahvalnosti učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mesta dodeliti diplome i knjige, jer su Suboticu predstavljali u najboljem svetlu van grada i granica naše zemlje.

- Ova priznanja su pokazatelj da imamo dobre škole, odličan nastavni kadar koji  pravim putem usmerava učenike, ali prvenstveno dobre đake koji su spremni da uče i da se svojim znanjem i talentom nadmeću sa drugima. Naravno, zahvalni smo i roditeljima koji su učenicima velika podrška za sve što rade – naglasila je Nataša Aleksić.

Diplome i pohvalnice dodeljene su za osvojene rezultate u prirodnim, društvenim naukama i sportu. Nagrađenim učenicima diplome i pohvalnice uručile su Nataša Aleksić i Magda Fehervari, zamenik sekretara Sekretarijata za društvene delatnosti.

12671_2.jpg