Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Uručeni ugovori za izradu analize energetske efikasnosti javnih objekata

02.09.2019.

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević uručio je danas u holu Pokrajinske vlade predstavnicima 20 lokalnih samouprava ugovore o dodeli sredstava za izradu analize energetske efikasnosti 80 javnih objekata, pre svega osnovnih škola i predškolskih ustanova. Ovaj projekat, vredan 100.000 evra, finansira Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) na osnovu Memoranduma o razumevanju koji je u julu ove godine potpisala sa Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj. U ime grada Subotice ugovor o dodeli usluge „Izrada analiza energetske efikasnosti objekata javne namene jedinica lokalne samouprave i institucija u AP Vojvodini“ potpisala je šef Službe za lokalni ekonomski razvoj Božidarka Golubović.

12917_1.jpg

Za realizaciju projekta odabrani su objekti za izradu analiza energetske efikasnosti na teritoriji Grada Subotice i to zgrada Nove opštine, Osnovna škola „Vuk Karadžić“ u Bajmoku, centrala i škola u ulici Baje Pivljanina, Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ i Predškolska ustanova „Naša radost“, Šumice – centrala.

Projektom za čiju realizaciju su danas dodeljena bespovratna sredstva obuhvaćene su 42 obrazovne ustanove, 11 zgrada javne uprave, 11 zdravstvenih ustanova, pet objekata socijalne zaštite, pet objekata kulture, po dva banjska i sportska objekta, jedna autobuska stanica i jedna policijska stanica.

Projekat će se osim u Subotici sprovesti na teritoriji lokalnih samouprava: Apatin, Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Bela Crkva, Beočin, Vršac, Vrbas, Zrenjanin, Irig, Kanjiža, Kula, Mali Iđoš, Novi Kneževac, Novi Sad, Pančevo, Senta, Srbobran i Šid.

 

 

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Međunarodni festival pozorišta za decu   (22.09.2019.-27.09.2019.)