Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Održan MMA spektakl u Hali sportova

07.09.2019.

U Subotici je, prvi put, održan vrhunski internacionalni borilački spektakl dostojan najvećih MMA borbi pod nazivom Serbian Battle Championship 21 – Revenge! U Hali sportova u Dudovoj šumi ljubiteljima mešovitih borilačkih veština večeras je pruženo veče za pamćenje, a pored deset zanimljivih borbi gledaoci su mogli da uživaju i u spektaklu koji se sastojao od audio-vizuelnih i pirotehničkih efekata kakvi se ne mogu videti ni na jednom drugom borilačkom događaju u našoj zemlji.

12924_1.jpg

Pored duela za prestižni pojas SBC šampiona u kategorijama do 61 i 66 kg, između dva borca najviše svetske klase iz Brazila, Verlesona Ribeira i Džoridson de Souze, i majstora parterne borbe iz naše zemlje Aleksandra Milićevića i opasnog brazilskog profesionalca Džonatasa Kavalkantija, publika je mogla da vidi i borbu pripadnica lepšeg pola, kao i mečeve u kojima su nastupili takmičari iz Subotice, Nemanja Uverić i Danijel Špoljarić.

Serbian Battle Championship je profesionalna MMA organizacija sa sedištem u Novom Sadu. Organizator ove internacionalne manifestacije je klub borilačkih veština „Family Fight Team“.

Borbe na SBC-u se odvijaju unutar heksagona, po zvaničnim pravilima MMA saveza Srbije (profesionalni nivo), i sastoje se od tri runde po pet minuta.

Događaji u organizaciji SBC-a organizuju se u gradovima širom Srbije, a u budućnosti se planira održavanje priredbi u svim većim gradovima naše zemlje.

12924_2.jpg