Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Počeli radovi na asfaltiranju Ulice Braće Majer

06.11.2019.

Ulica Braće Majer dobija novi asfaltni sloj. Radovi se izvode u dužini od 660 metara i šest metara širine. Početku radova prisustvovao je direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Predrag Radivojević koji je, tom prilikom, istakao da je grad Subotica budžetom za 2019. godinu predvideo ukupno 105 miliona dinara za rekonstrukciju i rehabilitaciju ulica na teritoriji grada Subotice.

13036_1.jpg

Prema njegovim rečima, po asfaltiranju Ulice Braće Majer, ceo  potez od Aleje Maršala Tita do Karađorđevog puta biće presvučen habajućim slojem asfalta u debljini od pet centimetara.

- Radovi u Ulici Braće Majer izvode se u dužini od 660 metara i širini od šest metara. Juče su završeni radovi u Ulici Sep Ferenca, gde je 320 metara kolovoza presvučeno novim slojem asfalta. Osim toga, urađeno je i proširenje kolovoza sa četiri na pet metara - naveo je Radivojević.

Sa proširenjima kolovoza počelo se, dodao je, prošle godine u Ulici Miloša Obilića, kako bi protočnost saobraćaja bila bolja i vozila lakše mimoilazila.

- Već sledeće nedelje nastavljamo sa proširenjima  kolovoza u ulicama  Matije Gupca, od Kumičićeve do Blaška Rajića, u dužini od oko 500 metara i proširenjem kolovoza sa četiri na pet metara i Palmotićevoj – najavio je Predrag Radivojević.