Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Ambasador SAD u poseti Subotici

19.11.2019.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Entonijem Godfrijem. Nakon susreta u Zelenoj sali Gradske kuće, kojem je prisustvovala i sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti Jasmina Stevanović, gradonačelnik Laban i ambasador Godfri obišli su Američki kutak, u Gradskoj biblioteci Subotica.

13086_1.jpg

Ambasador Godfri je, obraćajući se medijima, izrazio zahvalnost na velikom interesovanju za njegovu posetu Subotici i istakao da je u razgovoru sa gradonačelnikom informisan o ekonomiji i napretku ovog regiona.

– Čuli smo i planove za naredni period i nadam se da će se naša saradnja sa ovim lepim gradom nastaviti – kazao je Godfri.

13086_2.jpg

Gradonačelnik Laban je naglasio da je imao izuzetnu čast i zadovoljstvo da se sastane sa ambasadorom SAD Entonijem Godfrijem.

– Upoznali smo njegovu ekselenciju sa subotičkim načinom života, sa našim ekonomskim razvojem i prosperitetom. Planiramo da obiđemo sve znamenitosti u gradu, kao i Američki kutak u Gradskoj biblioteci – rekao je Bogdan Laban.

13086_3.jpg

U okviru posete Subotici, ambasador Godfri sa saradnicima obišao je i Sinagogu i Jevrejsku opštinu Subotica.