Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vesti iz obrazovanja

Najboljim matematičarima dodeljene diplome

12.02.2020.

U Velikoj većnici Gradske kuće danas je uručeno 165 diploma sa gradskog takmičenja najboljim mladim matematičarima Subotice. Zamenik gradonačelnika Timea Horvat je u ime lokalne samouprave  i u svoje ime čestitala učenicima na ostvarenim rezultatima, poželela im još mnogo uspeha i zahvalila se roditeljima, nastavnicima i profesorima, na podršci ovoj talentovanoj deci.

13237_1.jpg

Posvetiti pažnju, prepoznati i podržavati talenat koji se krije u učenicima je, kako je naglasila Timea Horvat, izuzetno plemenit cilj i zadatak koji može poslužiti kao primer zajednici i celom našem društvu.

13237_2.jpg

- Danas ste vi, dragi nagrađeni pravi ponos Subotice, i po mojim nadanjima vi ste ti učeni i talentovani mladi ljudi čistih srca koji će izgraditi jednu lepšu i bolju budućnost – rekla je Timea Horvat.

Diplome za ostvarene rezultate iz matematike na gradskom takmičenju najboljim matematičarima uručili su Timea Horvat,  član Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja Nataša Aleksić, predsednik Društva matematičara Subotice prof. dr Nebojša Gvozdenović, predsednik Komisije za matematička takmičenja Ljubica Kiselički i predsednik Komisije za takmičenja srednjih škola Radoslava Srđenović.

13237_3.jpg