Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Za gradski i prigradski prevoz putnika potrebni radnička mesečna karta i potvrda poslodavca

28.03.2020.

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ obaveštava zaposlene i poslodavce da će poseban oblik gradskog i prigradskog prevoza putnika (vanlinijski prevoz), počev od 1. aprila 2020. godine, biti moguć samo uz prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca.

 13344_1.jpg

U cilju produženja radničkih mesečnih karata, poslodavac je u obavezi da se organizuje i da na memorandumu firme dostavi spisak svojih zaposlenih sa ličnim podacima i relacijom prevoza. U cilju izrade mesečnih karata za putnike koji nisu bili korisnici javnog prevoza potrebno je, osim gore navedenog, dostaviti i fotografiju za izradu mesečne karte (trošak izdavanja elektronske kartice je jednokratan i iznosi 400,00 dinara).

Kompletnu dokumentaciju poslodavac dostavlja na Autobusku stanicu Subotica elektronskim putem na mejl: stanica@sutrans.rs ili preko kurira u periodu od 6 do 13 časova. Nakon izrade karata, dovoljno je da poslodavac pošalje svoje ovlašćeno lice koje će da preuzme mesečne karte za sve zaposlene i posle ih podeli zaposlenima.

Sva plaćanja vrše se elektronskim putem. Prevoz je dozvoljen isključivo zaposlenima kojima poslodavac nije u mogućnosti da organizuje rad od kuće i čije je dolazak na mesto rada neophodan.

Svi zaposleni moraju da imaju radničku mesečnu kartu i potvrdu poslodavca.

Zaposleni Opšte bolnice Subotica, Doma zdravlja Subotica, Kolevke Subotica i Gerontološkog centra Subotica koji koriste uslugu prevoza dovoljno je vozaču autobusa prikažu licencu, odnosno potvrdu poslodavca prilikom ulaska u vozilo.

Prevoz se obavlja po redu vožnje objavljenom 25. marta 2020. godine i isti će se obavljati na identičan način radnim danom i subotom.

Nedeljom nema organizovanog prevoza.

Korisnici prevoza se mole da se pridržavaju propisanih mera zaštite i nose zaštitne maske i rukavice.

Kupovina karata kod vozača autobusa nije dozvoljena do daljeg.