Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Gradonačelnik Laban u poseti Čantaviru

08.06.2020.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban sa saradnicima obišao je tokom današnjeg i jučerašnjeg dana početak radova na uređenju kolovoza u ulici II Vinogradi u Mesnoj zajednici Čantavir. Ulica duga 1,1 kilometar uređuje se nasipanjem drobljenog kamena, u širini od četiri metra. Na ovaj način obezbeđen je ne samo adekvatan prilaz svih stanovnika ulice do svojih kuća, nego i povezivanje ulica u kojoj živi stanovništvo koje se pretežno bavi poljoprivredom koristeći tešku mehanizaciju, tako da će se po završetku radova obezbediti bolji uslovi za odvijanje saobraćaja u ovom delu naselja.

13471_1.jpg 

Lokalna samouprava je još jednom pokazala da ima sluha za potrebe stanovnika ove mesne zajednice, navode meštani Čantavira koji su u  razgovoru sa gradonačelnikom Labanom govorili o problemima u svojoj mesnoj zajednici, uglavnom vezanim za komunalnu infrastrukturu.

- Završiće se svi projekti koji su u toku ili su započeli novi, a sve na korist naših građana. Već danas krećemo u realizaciju jedne takve aktivnosti kojom rešavamo raniji problem vezan za  putnu infrastrukturu Čantavira - poručuo je Laban, i dodao da je veoma prijatno iznenađen srdačnim dočekom u Čantaviru.

13471_2.jpg