Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Podrška gradonačelnika Subotice Vučiću

03.09.2020.

Povodom poziva Borisa Tadića upućenog predsedniku države Aleksandru Vučiću, Stevan Bakić, novi gradonačelnik Subotice, oglasio se podrškom šefu države: Poziv Tadića na TV duel podstakao me je da se oglasim jer je odraz velike nemoći koju Tadić i njegova družina iskazuju dugi niz godina, a samo je dokazana neizlaskom na izbore i napadima „iz pećine“, kada već ne mogu pred narod. Da biste prezentovali nešto TV duelom, iza vas  moraju da postoje rezultati, a iza Borisa Tadića i njegovih političkih istomišljenika stoje devastirane firme, propala privreda, urušena infrastruktura i nacionalno poniženje. Iza Aleksandra Vučića stoje rezultati koji su vidljivi, uspesi koji su prepoznatljivi i podrška građana iskazana na izborima koja je veća nego ikada.

13653_2.jpg

Gospodin bivši je sve samo ne dostojan suparnik predsedniku Vučiću. Gospodin bivši sa družinom, zapravo je elementarna nepogoda koja je pogodila Srbiju, dok je predsednik Aleksandar Vučić nešto najbolje što se događa  državi Srbiji u novijoj istoriji.

Na sceni ponovo imamo i sadašnjeg koalicionog partnera Vuka Draškovića. Ako se osvrnem na njegovu blisku prošlost,  u odabiru između kabineta Mike Špiljaka i Danice Drašković odabrao je, po sopstvenom priznanju, karijeru u kabinetu Mike Špiljaka. To valjda dovoljno govori o njemu samom.

Komentarišući prozivke upućene Bakiću odmah po postavljenju na funkciju prvog čoveka grada izjavio je: „Odmah po mom imenovanju prozvala me jedna manja grupa ljudi na lokalu koja sebe naziva strankom podsećajući na moj usklik „Grande Aleksandre“.

Zapamti Srbijo, predsednik  je daleko veći nego što sam uskliknuo, a mnoge zemlje u regionu dale bi sve da u svojim redovima imaju jednog Aleksandra Vučića. Zato u trenucima kada Srbiju čekaju teški razgovori izražavam bezrezervnu podršku Velikom Aleksandru Vučiću u trenutku kada doživljava najveće napade iz spolja i iznutra, a boreći se za nacionalne interese Srbije i gradeći kvalitetne odnose sa svima.

Niko mi ne može oduzeti pravo da od srca podržim borbu predsednika da ne prihvati nametanje nezavisnosti Kosova i Metohije i borbu protiv svih onih koji navijaju da Srbija opet bude bačena na kolena, baš kao u vreme njihove vladavine“.