Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Vakcinacija bez zakazivanja u ambulantama u Bajmoku, Čantaviru i Subotici

15.03.2021.

Kako bi omogućio građanima iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela, kao i Subotice koji žele da se vakcinišu, a nisu do sada došli na red, ali i da bi se ubrzao proces vakcinacije, Dom zdravlja Subotica i danas je obezbedio zainteresovanim osobama starijim od 60 godina da se vakcinišu bez zakazivanja. Vakcinacija će se obaviti u ambulantama u Bajmoku (Maršala Tita bb), Čantaviru (Jožefa Atile 13) i Ambulanti 1 (Evgenija Kumičića 4) u Subotici, u periodu od 9 do 16 časova. I za ovu priliku obezbeđene su vakcine kompanije „Sinofarm“ (kineska vakcina) i mogu je primiti građani stariji od 60 godina, bez zakazivanja.

14122_1.jpg

Zainteresovani građani iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela i Subotice kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko građani nisu u mogućnosti moći će to da urade na punktu.

Na centralnom punktu za vakcinaciju u Novoj opštini, Trg Lazara Nešića 4, i danas se vrši vakcinacija i revakcinacija građana po pozivu od „eUprave“, od 8 do 20 časova.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.