Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Na Trgu slobode održan Humanitarni bazar

24.07.2021.

U organizaciji neformalne grupe „Naše malo je nekome sve“ danas je na glavnom gradskom trgu organizovan Humanitarni bazar za pomoć četvorogodišnjoj Mili Mikulić koja boluje od spinalne atrofije mišića, tip 2. Bazar traje i sutra od 17 do 20 časova, a svi koji žele da pomognu mogu to da učine kupovinom cveća, kolača, garderobe i još mnogo čega na Humanitarnom bazaru.

U ime gadonačelnika Subotice Stevana Bakića prisutnima se obratio šef njegovog Kabineta Sava Stambolić. On se zahvalio organizatorima i svim  ostalim koji su dali svoj doprinos da se pomigne sugrađanki Mili Mikulić koja se bori sa teškom bolešću i koja, kako je rekao, može da pobedi samo uz pomoć svih nas.

„Sa organizatorkama, Danom Radomirović, Tijanom Mijović i Josipom Rončević grad sarađuje kada postoji potreba da se pomogne nekome u našem gradu.  Kada god nam one ili njihovi saradnici jave za nekog sugrađanina kome je potreba pomoć, mi tražimo hitna ali i trajna rešenja za probleme. Tako smo krajem prošle godine uredili dom za porodicu Lebović, koja je živela u jako teškim uslovima“, podsetio je Stambolić.

Kroz Fondaciju za lečenje teško obolele dece  grad je pomogao Mili, a pomaže i drugim sugrađanima da ostvare svoja socijalna prava, rekao je Stambolić

Administratorke grupe i Nenad Mikulić, Milin otac, samohrani roditelj četvoro dece, zahvalili su se gradu, učesnicima, anonimnim donatorima, sugrađanima i svima na pomoći koja ovoj četvorogodišnjoj devojčici mnogo znači.