Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Aco Pejović oduševio subotičku publiku

01.09.2021.

Dan grada Subotice, 1. septembar, večeras je obeležen koncertom Aca Pejovića, našeg poznatog pop-folk pevača. Više hiljada posetilaca na centralnom gradskom trgu uživalo je u velikim Acovim hitovima i koncertu tokom koga je sve bilo odlično – od zvuka i svetla do sjajnog nastupa popularnog pevača i njegovog benda.

 14513_1.jpg

Pejović je koncert započeo pesmom „Da si tu”, a onda je ređao hitove: „Propalica“, „Litar krvi“, „Ne pitaj“, „Ja nisam pao“, „Nijedna nije kao ti“, „Seti me se“, „Fatalna doza“, „Pet kvadrata“, „Jelena“...

Publika je čula i „Opušteno“, „Nema te nema“, „Godina i jače“, „Blud i nemoral“ – njegovu duetsku pesmu sa Editom,  „Taksi“, kao i duetsku pesmu „Neko treći“ koju je Aco snimio sa poznatim Leskovčanima iz „Tropiko benda“. Vrisak i aplauze publike, koja je sa njim neprekidno pevala u glas, Pejović je izazvao numerama „Malo je“, „Ne diraj mi noći“, „Neverna“, „Oko mene sve“, „Alkohola poplava“.

 14513_2.jpg

Svi hitovi, i novi, i oni stari, koji su ga proslavili praćeni su burnim ovacijama publike, a Pejović se više puta zahvalio Subotici na podršci koju mu nesebično pruža.

Bilo je tu pesama Zdravka Čolića, Željka, Joksimovića, Dina Merlina, Halida Muslimovića, Tome Zdravkovića, Željka Samardžića, Dragana Kojića Kebe i Ane Bekute, Mileta Kitića, Džeja, Predraga Živkovića Tozovca, Željka Bebeka, „Bijelog dugmeta“, ali i hitova „Parnog valjka”, „Indeksa“, „Riblje čorbe“ …

Tročasovni nastup Aca Pejovića pred subotičkom publikom okončan je spektakularnim četvorominutnim vatrometom.

 14513_3.jpg

Obraćajući se medijima nakon koncerta, Aco Pejović je izjavio da mu je drago što je večeras nastupao u Subotici i da mu je posebna čast što je koncert održao upravo za Dan grada.

„Zahvaljujem se subotičkoj publici na divnoj atmosferi i nesebičoj podršci tokom mog nastupa. Zajedno smo proveli jednu sjajnu noć. Posebnu zahvalnost uputio bih gradonačelniku Stevanu Bakiću, divnom čoveku koji očigledno zna da radi svoj posao i da ovaj grad vodi kako treba. Drago mi je što sam ga upoznao i mislim da sam stekao jednog ozbiljnog prijatelja. U Suboticu, inače, dolazim već dugi niz godina, volim ovaj grad u kome se neguje različitost. To je mirna sredina tako da poželim da u Subotici imam svoj kutak za odmor“, rekao je Aco Pejović.

 14513_4.jpg