Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Obnovljena stomatološka ambulanta u Hajdukovu

07.09.2021.

Član Gradskog veća zadužen za oblast privrede, Srđan Samardžić, i direktorka Doma zdravlja Subotica, Ivanka Beoković, obišli su danas obnovljenu stomatološku ordinaciju u okviru ambulante Hajdukovo. Samardžić je, tim povodom, u ime gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i svoje ime istakao da nakon 15 godina meštani Hajdukova i okolnih sela od danas ponovo imaju stomatološku uslugu u obnovljenoj ordinaciji ambulante u Hajdukovu i da je inicijativa za njeno otvaranje potekla na prijemu građana koji gradonačelnik Bakić organizuje svake srede u Gradskoj kući.

 14536_1.jpg

Samardžić je naglasio da su Grad Subotica i Dom zdravlja Subotica uložili u obnovu ove ordinacije, kako bi se kompletirala zdravstvena zaštita u ovom objektu.

„Istakao bih da je inicijativa, odnosno  informacija i zahtev građana došla kroz neposredan razgovor sa građanima  koji se održava svake nedelje u Gradskoj kući.  Važno je takođe da je upravo nastojanje neposredne komunikacije sa Subotičanima rezultiralo ovako važnim stvarima koje su od velikog značaja za  naše građane“, rekao je Srđan Samardžić.

14536_2.jpg

On se tom prilikom, zahvalio celokupnom kolektivu Doma zdravlja Subotica za sve ono što rade za građane Subotice, posebno u proteklih 18 meseci velikih izazova kroz koje svi zajedno kao društvo prolazimo.

„Danas se posebno zahvaljujemo na organizaciji medicinskog tima koji će danas upotpuniti ovaj nivo zdravstvene zaštite u Hajdukovu. Dom zdravlja  u gradu Subotici ima pouzdanog partnera u svim daljim nastojanjima u ovom pravcu“, poručio je Srđan Samardžić.

Direktorka Doma zdravlja Subotica zahvalila se gradu Subotici, gradonačelniku i donatorima na pomoći prilikom obnove stomatološke ordinacije.

14536_3.jpg

„Ambulantu smo obnovili uz pomoć Grada Subotice koji je prepoznao potrebu stanovnika ovog dela grada, uz pomoć gradonačelnika i određenih donatora. Dom zdravlja je uradio reparaciju određenih tehničkih detalja, obezbedio opremu koja je nedostajala kao i medicinski tim koji može da osavremeni odnosno upotpuni zdravstvene  usluge za meštane Hajdukova i okoline“, rekla je Ivanka Beoković.

Već od danas stanovnici Hajdukova mogu da koriste usluge stomatologa u ovom objektu koji će raditi svakog radnog dana od 07.00 do 13.00 časova, osim srede, kada će lekar specijalista raditi od 13.00 do 19.00 časova.

 14536_4.jpg