Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Prvi susret bratskih gradova u Sentandreji

27.10.2011.

Susreti bratskih gradova i naselja Srbije i Mađarske su dragoceni za jačanje kapaciteta lokalnih samouoprava u prekograničnoj saradnji i zajedničkom konkurisanju na sredstva EU - ocenio je predsednik Skupštine grada Subotica Slavko Parać na prvom ovakvom susretu priređenom u Sentanreji kod Budimpešte.

6062_1.jpg

Ovaj skup je okupio šezdesetak bratskih gradova i naselja Srbije i Mađarske. Pored grada Subotice, učestvovala su i subotička naselja Bajmok i Hajdukovo. Susret je bio posvećen jačanju veza gradova i naselja naše zemlje i severnog suseda, formulisanju zajedničkih ciljeva lokalnog i regionalnog karaktera i zajedničkim ekonomskim projektima u prekograničnim programima saradnje.

Učestvujuci na ovom skupu, ambasador Srbije u Budimpešti Dejan Šahović je rekao da je, osim dobrih kontakata na najvišem niovu, veoma znajačna saradnja na lokalnom i regionalnom nivou, što donosi konkretne rezultate građanima.

Dobijanjem statusa kandidata za priključenje EU, otvoriće se mnogo veće mogućnosti za konkurisanje na sredstva EU pogotovo u prekograničnoj saradnji, što treba iskoristiti kroz regionalne projekte, istakao je Šahović.

Imunizacija

VANREDNA SITUACIJANovogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestraMedija-centar i ProtokolLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop