Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

EU volonteri u Subotici

01.07.2011.

Lični projekat od EVS volontera LDA Subotica
“Subotica i različitosti: istraživanje kulturne i jezičke različitosti u gradu”
EVS volonteri Centralokalnedemokratije Subotica, Gregoire Vialleton i Agnes Rivet, su prezentovali internet stranicu kao rezultat njihovog ličnog projekta.

6068_1.jpg

Koncepcija EVS programa dozvoljava volonterima da kreiraju i implementiraju projekat, vođen ličnom inicijativom u sklopu zadatih okvira akreditovane domaćinske organizacije (organizacije koja prima volotera na dugoročno stažiranje) – više informacija o programu Evropski volonterski servis dostupan je na internet stranici posvećenoj EU Info Pointu (www.infopointsubotica.eu) ili kontaktirajte koordinatorku za omladinske programe Dejanu Bibić (evs_subotica@hotmail.com ili mobilni 065 91 31 948)

Projekat 'Subotica i različitost' je fokusiran na istraživanje kulturne i lingvističke različitosti ovog grada, u cilju uočavanja o stepenu interakcije među nekoliko nacionalih zajednica koje tu žive. Projekat je obuhvatio različite aspekte, s jedne strane istraživanje same teme i s druge strane intervjuisanjem stanovnika koji potiču iz različitih struktura i društvenih grupa. Rezultati su postavljeni na internet stranici:

www.suboticadiversity.weebly.com

Izrada internet stranice je takođe jedna od aktivnosti inostranih volotera, koji su time obuhvatili prikupljene informacije s ciljem davanja osnovih informacija o poimanju culture grada Subotice od strane volontera. Internet stranica je namenjena svima, koji su spremni dati svoj doprinos što mogu učiniti pismenim putem na internet strani 'Blog'.

Poruka volontera:
Dakle, internet stranica je na engleskom jeziku, ali bismo voleli da imamo na srpskom i na mađarskom jeziku. Tražimo prevodioce. Ako ste zainteresovani, molim vas kontaktirajte nas:

agnes.rivet@gmail.com
gregoirevialleton@gmail.com

Lepo se provedite u poseti naše internet stranice!

Imunizacija

VANREDNA SITUACIJANovogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestraMedija-centar i ProtokolLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop