Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti

Dobra saradnja grada i USAID

24.02.2011.

U okviru planirane posete Vojvodini, direktorka misije USAID Susan Fritz,  direktor kancelarije za ekonomski razvoj Michael Metzler i gospodin Siniša Čađo su posetili Suboticu.

6072_1.jpg

Delegaciju je primio gradonačelnik, gospodin Saša Vučinićem sa saradnicima. Tema sastanka je bila dosadašnja saradnja, mogućnosti za nastavak saradnje, upoznavanje sa opštom durštveno-političkom situacijom i kako se ona reflektuje na razvoj grada.

Lokalna samouprava Subotice i Američka organizacija za međunarodni razvoj USAID uspešno sarađuju već deset godina, a obostrani je interes da Subotica učestvuje u budućim projektima ove organizacije, zaključak je današnjeg sastanka rukovodstva grada i USAID-a. Za deset godina uspešne saradnje, USAID je podržao desetinu subotičkih projekata koji su na taj način dobili pomoć vrednu 2 miliona evra. Neki od projekata kojima je Američka organizacija za međunarodni razvoj pružila podršku su Gradski uslužni centar i kancelarija za Lokalni ekonomski razvoj. Direktorka misije USAID u Srbiji zaključila je da je podrška uglavnom usmeravana u polje ekonomije, ali je pružena podrška i u nekim drugim oblastima kao što je delovanje u vanrednim situacijama. Gradonačelnik Subotice je istakao, zahvaljujući na dosadašnjoj pomoći, da je naš grad spreman za dalju saradnju sa ovom organizacijom na programima i projekatima koje USAID podržava. Delegacija USAID posetila je i Gradski uslužni centar i kancelarija za Lokalni ekonomski razvoj, čijem funkcionisanju su takođe pružili podršku u ranijem periodu.

Imunizacija

VANREDNA SITUACIJANovogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestraMedija-centar i ProtokolLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop