Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Uspeh karate kluba Enpi u Italiji

18.10.2012.

Karate klub Enpi učestvovao je na 20. svetskom Šotokan šampionatu i 5. svetskom Kohai Kupu u organizaciji Šotokan karatea koji je održano u Milanu (Italija) od 12-14. oktobra.

6315_1.jpg

U konkurenciji 3000 takmičara iz 47 zemalja reprezentacija Srbije u generalnom plasmanu zauzela je drugo mesto sa 62 osvojene medalje. Takmičari Enpija od ukupnog broja medalja naše reprezentacije učestvovali su u osvajanju čak 23 odličja. Reprezentaciju Srbije sačinjavalo je ukupno 170 takmičara koji su ukupno osvojili 16 zlatnih medalja od toga karatisti Enpija devet.

Povodom velikog uspeha karate kluba Enpi održana je press konferencija u medija centru gde je takmičare osvajače medalja pozdravio Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport. Simović je istakao da je već grad navikao da se sa svakog velikog takmičenja karate klub Enpi vraća sa velikim brojem medalja i da se vidi veliki rad i trud ljudi koji vode klub. Grad je pomagao karate, što će sigurno biti trend i u narednom periodu.

Zlatne medalje za Enpi osvojili su: Lebović Marko, Barašević Ines, Vojnić Danijel, Ivković Simona, Poledica Milan, Mijić Milorad, Vuković Đorđe (svi iz pojedinačnih borbi), kata tim kadetkinja u sastavu: Ivković Simona, Vukelija Radmila, Tupajić Marija i kumite tim kadeta koju su sačinjavali: Vuković Đorđe, Rajičić Marko, Martin Dragan, Kobrehel Viktor.

Najvažniji rezultati ostvareni su u seniorskoj konkurenciji gde su se posebno istakli Mijić Milorad i Poledica Milan koji su osvojli pojedinačne zlatne medalje. Takođe vredne rezultate osvojila je i muška i ženska seniorska reprezentacija u borbama. Oni su se okitili srebrnom medaljom. Za muškarce su nastupili: Mijić Milorad, Poledica Milan i Ćopić Milan. Za žensku ekipu nastupili su: Margetić Ivana i Nišević Una.

U okviru prvenstva održan je i Kongres Šotokan karatea n akome je donešena odluka da se sledeće svetsko prvenstvo održi u Novom Sadu.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop