Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Biciklisti Spartaka najbolji na prvenstvu Vojvodine

22.10.2012.

Prvenstvo Vojvodine u biciklizmu u drumskoj i brdskoj vožnji održano je 21.Oktobra u Erdeviku.

6317_1.jpg

U konkurenciji mlađih kadeta Žarkovic Đolai Dimitrije je novi šampion Vojvodine u drumskoj vožnji, pošto je solo vožnjom stigao na cilj daleko ispred ostalih. U konkurenciji kadeta takmičari Spartaka takođe su bili veoma dominantni, Nimčević Dario je šampion Vojvodine, dok je Dragojević Milan vicešampion u drumskoj vožnji. Njih dvojica su takođe solo vožnjom stigli na cilj daleko ispred svojih pratilaca. Malagurski Adrian je peti, a Stangl Uroš deveti. Junior Kopunovic Boris je vicešampion Vojvodine, on je u grupnom sprintu osvojio drugo mesto u drumskoj vožnji. U klasi elite, Kasa Gabor novi je šampion Vojvodine, on je odvozio odliučnu trku, pobegao ostalim takmičarima i solo vožnjom sam ušao u cilj. U konkurenciji amater Evetovicć Mladen je osvojio drugo metso u drumskoj vožnji, on je u sprintu osvojio drugu poziciju. U konkurenciji mastersi Gagić Đuro je vicešampion Vojvodine u drumskoj vožnji.

U poslepodnevnim časovima vožena je brdska trka za naslov šampiona Vojvodine u brdskoj vožnji. U konkurenciji mlađih kadeta Žarkovic Đolai Dimitrije je šampion Vojvodine u brdskoj vožnji. Dimitrije je bio ubedljiv isto kao i u drumskoj vožnjii naclj stigao sola vožnjom. U konkurenciji kadeta Dragojević Milan je novi šampion, dok je Nimčević Dario vicesampion Vojvodine u brdskoj vožnji. Malgurski Adrian je šesti, a Stangl Uroš sedmi na brdskom prvenstvu Vojvodine. U konkurenciji juniora Kopunović Boris osvojio je treće mesto. Kasa Gabor novi je šampion Vojvodine u brdskoj vožnji u konkurenciji elite. U konkurenciji amateri Evetović Mladen je novi šampion Vojvodine u brdskoj vožnji. U grupi mastersi Gagić Đuro je takođe osvojio šampionsku titulu u brdskoj vožnji.

Biciklistički klub Spartak je najuspešniji klub na prvenstvu Vojvodine u drumskoj i brdskoj vožnji u 2012. godini. Predvođeni Olimpijcem Gaborom Kasom i mladim naraštajem koji će nadamo se nastaviti njegovim putem.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop