Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Uspostavljena saradnja vaterpolo kluba Radnički i Spartak Prozivka

10.01.2013.

Uspostavljena je izuzetna saradnja između vaterpolo kluba Radnički iz Kragujevaca, kluba koji ima jednu od najboljih seniorskih selekcija u našoj zemlji, i VK Spartak Prozivka. Saradnja se ovog trenutka zasniva na mlađim selekcijama 2001 godišta koji zajedno treniraju. Subotičani su krajem godine, tri dana gostovali u Kragujevcu gde su odradili zajedničke treninge i trening utakmice sa svojim vršnjacima. Sada je na red došao uzvratni susret kada su Kragujevčani došli u Suboticu. Na zatvorenom bazenu Prozivka mladi vaterpolisti dva kluba zajedno treniraju pod dirigentskim palicama trenera Nemanje Andrića i Dražena Videca. Idealna je ovo prilika da treneri razmene svoja iskustva i zapažanja u cilju što bržeg i kvalitetnijeg napredka obe ekipe.

6472_1.jpg

Nemanja Andrić nekadašnji igrač Spartaka sada trener u Kragujevcu izuzetno je zadovoljan što je došlo do ove saradnje. -  Pre svega ovo će nam puno pomoći u napredku i razvoju naše dece. Pored toga idealna je ovo prilika da ovi mladi momci steknu nova poznanstva koja će bti sigurno dugogodišnja jer ih veže zajedničko interesovanje. Naš klub je veoma mlad i svaka ovakva aktivnost sigurno puno pomaže u razvoju kluba uopšte. Vaterpolo kao sport je u velikoj ekspanziji u našem gradu nakon izgradnje novog zatvorenog bazena i po formiranju jake seniorske ekipe koja se takmiči u domaćem i Evropskom takmičenju. Sve to je doprinelo da trenutno imamo preko 200 dece koji se takmiče u svim starosnim kategorijama.

Vil Ludwig selektor vaterpolo kluba Spartak nije krio oduševljenje ovom saradnjom. - Nama je izuzetna čast da ugostimo klub koji po meni ima najbolju seniorsku ekipu u Srbiji. Ovo su trenutno dva najmlađa vaterpolo kluba u zemlji i sigurno dan nam ovakva saradnja veoma koristi. Nadam se da ćemo u skoroj budućnosti produžiti i omasoviti ovakva okupljanja koja pomažu za oba kluba. Moram da napomenem da je i kod nas izgradnjom bazena veoma povećan broj dece koja žele da se bave vaterpolom. Trenutno imamo najveći broj mladih vaterpolsita od kako se ovaj sport igra u Subotici. Pored seniorske imamo četiri starosne takmičarske selekcije koje uspešno nastupaju. Zbog porasta broja dece bili smo primorani da angažujemo i nove trenere. Treba istaći i dobru saradnju sa gradom uz čiju pomoć ćemo u narednom periodu sigurno beležiti sve bolje rezultate.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop