Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Najavljen međunarodni seniorski turnir u hokeju na ledu

06.02.2013.

U subotu i nedelju, 9. i 10. februara, na Stadionu malih sportova, Hokej klub Spartak će biti domaćin međunarodnog seniorskog turnira na kojem pored domaćina Hk Spartak učestvuju ekipe Crvene Zvezde, Viteza i Sarajeva rečeno je na današnjoj press konferenciji na kojoj su prisustvovali dr Atila Čengeri predsednik kluba, Zlatko Bošnjak sportski direktor i trener Uroš Brestovac.

6513_1.jpg

Turnir počinje u subotu 09.02 utakmicom Vitez-Sarajevo, u 18 sati je svečano otvaranje, a od 19h susret domaćina HK Spartak i Crvene zvezde. Poražene ekipe igraju u nedelju10. februara od 13 sati za treće mesto, a pobedničke od 16 finale, nakon čega će biti održana ceremonija svečanog zatvaranja.

- Predstoji nam Kup Subotice za seniore, a to je samo nastavak brojnih hokejaških dešavanja u Subotici. Organizovali smo pre ovoga kvalitetan turnir za veterane, narednog vikenda sledi takmičenje za najmlađe selekcije. Sve je to samo potvrda da je pametno investirati u ovaj sport, a zato nas i raduju vesti oko pokrivanja postojećeg klizališta, čime će sezona zimskih sportova biti značajno produžena - rekao je Atila Čengeri, predsednik Kluba

Trenutno u Srbiji je ovo jedini seniorski turnir u hokeju na ledu. - Sve ekipe koje dolaze iskazale su veliko zadovoljstvo zbog ovskvog turnira, jer se često organizuju turniri za mlađe kategorije, dok seniorima nedostaje takmičenja. - rekao je Uroš Brestovac i istakao da je sledeća organizacija međunarodni dečiji turnir koji će okupiti oko 200 mališana.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop