Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

I za Hajnalku Buš organizovana podrška iz Hale sportova

21.02.2013.

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić i član Gradskog veća zadužen za kulturu Miloš Nikolić danas su na pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće pozvali Subotičane da u nedelju, 24. februara 2013. godine, od  20 časova, dođu u subotičku Halu sportova da organizovano prate televizijski prenos finala takmičenja „Ja imam talenat” i pruže podršku našoj sugrađanki Hajnalki Buš da izbori što bolji plasman. Ulaz u Halu sportova je besplatan, direktan prenos finala takmičenja počinje u 21 čas i okupljeni Subotičani će uz druženje i glasanje šou „Ja imam talenat” zajedno pratiti preko video-bima.

6565_1.jpg

Grad Subotica će, kao i kada je u pitanju bila podrška našoj sugrađanki Mirni Radulović, pobednici takmičenja „Prvi glas Srbije”, podržati i talentovanu Subotičanku Hajnalku Buš, koja se plasirala u finale TV takmičenja „Ja imam talenat”, rekao je gradonačelnik Dulić. On je kazao da je Hajnalka, za njega lično, već pobedila, jer je sebe predstavila u najboljem svetlu.

- Hajnalka Buš je pokazala da je fina, pristojna i skromna osoba i ,pre svega, veliki čovek. Mislim da su to karakteristike kojima bi trebalo dati prednost u ovim vremenima u kojima živimo. Tu smo da joj pružimo podršku u finalu, ali ne samo zbog njenog talenta nego i zbog toga što nam je kroz svoje nastupe poručila da nikada ne treba odustati od svojih snova i ambicija i da uvek treba verovati u sebe. Interesantna je i druga poruka posebno za mlade ljude koji će se povesti Hajnalkinim primerom, a to je da u svakom od nas ’čuči’ neki talenat koji u pravom momentu treba eksponirati, ali i raditi na njemu kako bi se taj talenat kasnije pretočio u konkretan rezultat. U svakom slučaju, i sam ću u nedelju biti u Hali sportova da bih i svojim glasom pružio podršku Hajnalki Buš. Ona u nedelju nastupa i u ime Grada, jer reprezentuje upravo ono što je Subotica, a to je svojevrstan talenat, ali i skromnost, kvalitet i ljudskost, naglasio je Modest Dulić.

Hajnalka Buš je zbog svog karaktera, glasa i, pre svega, talenta sve nas ostavila bez daha, istakao je Miloš Nikolić.

- Sve što smo, u smislu podrške, uradili za Mirnu Radulović, uradićemo i za Hajnalku Buš. U Hali sportova će u nedelju, 24. februara, od 20 časova, početi zajedničko okupljanje, a od 21 čas, kada počinje direktno praćenje finala šoua ’Ja imam talenat’, kolektivno bodrenje i podrška putem SMS-a. Ako Hajnalki budemo mogli da pomognemo baš i da bude prva, hajde da onda to svi zajedno uradimo u nedelju, poručio je Miloš Nikolić.

Novinarima su se obratili i Ibolja Kovač, direktorka Hemijsko-tehnološke škole, gde Hajnalka radi, pijanista Jovica Stojanović, koji je sa Hajnalkom nastupao na takmičenju „Ja imam talenat” i Zlata Ćeranić, Hajnalkina koleginica sa posla. Oni su se složili da je Hajnalka Buš veliki talenat i da je uspeh koji je postigla i zaslužila. Uz isticanje da su uz Hajnalku i da veruju u nju, oni su pozvali Subotičane da u nedelju svojim glasom podrže Hajnalku Buš na putu njenih snova.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop