Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Nastavljeno renoviranje Gradskog stadiona

22.02.2013.

Kao što je planirano i najavljeno tokom februara su izvršeni radovi na rekonstrukciji svlačionica i kupatila na Gradskom stadionu.

6574_1.jpg

Rekonstrukcija je podrazumevala radove na kompletnoj zameni vodovodne i strujne instalacije, postavljanje nove PVC stolarije i kompletnu zamenu keramike i postavljanje novih sanitarija. Takodje u celosti je postavljena i nova kanalizaciona mreža.

U okviru ovih radova postavljen je i novi tunel za izlazak igrača na Gradski stadion, čije je postavljanje bilo jedan od uslova Fudbalskog saveza Srbije zbog neophodne veće bezbednosti fudbalera.

Radovi su sprovedeni za vreme boravka fudbalera na pripremama u Budvi, pa je ovo svakako bilo prijatno iznenadjenje za sve njih po povratku na Gradski stadion.

Ukupna vrednost radova je blizu 2.000.000 dinara, a izvodjač radova je bila subotička firma SMB gradnja. Po nekoj daljoj planiranoj dinamici sa prvim lepim danima na proleće, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za omladinu i sport postoji zajednička želja da se u celosti izgradi nova atletska staza sa novom tartan podlogom, a vode se i intenzivni razgovori sa Fudbalskim savezom Srbije da se iznadje rešenje i krene u realizaciju postavljanja novih reflektora na Gradski stadion.

Završene rdaove na Gradskom stadionu danas su obišli gradonačelnik Modest Dulić i član gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović.

- Nakon prošlogodišnjeg ulaganja u zapadnu tribinu nastavljameo sa ispunjavanjem standarda koji su neophodni za nastavak takmičenja  ali naravno nastavljamo i sa ulaganjem sa ciljem da podignemo kvalitet koji treba našim sportistima za treninge i odigravanje utakmica. U pregovorima smo sa Pokrajinskim sekretarijatom da nam odobre sredstva za sanaciju tartan staze sa idejom da stvorimo uslove ra razvoj bazičnog sporta, atletike. Raduje nas i vest i želja Fudbalskog Saveza Srbije da nam kao donaciju obezbedi rasvetu a obaveza grada je da obezbedi sredstva za stubove i kablove. Još uvek traje svojevrsna diplomatska ofanziva i komunikacija sa Republikom da bi ostvarili svojinsko pravo nad ovim stadionom. Znači iako još nismo pravni vlasnici stadiona mi ipak ulažemo u njega u infrastrukturu jer ovaj stadion dnevno koristi više stotina sportista. Investicija je ovde bila skoro dva miliona dinara i posle više od trideset godina fudbalski stadion ima primerene svlačionice. - istakao je Modest Dulić.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop