Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

„Vežbanjem do boljeg zdravlja - budi fit”

08.03.2013.

Projekat „Vežbanjem do boljeg zdravlja - budi fit”, koji je u Subotici uspešno realizovan prošle godine pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i grada Subotice, resora za sport, biće nastavljen i ove godine. Vežbe će se u naredna tri meseca održavati u salama osnovnih i srednjih škola u Subotici i na Paliću, saopšteno je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, na kojoj su se novinarima obratili pokrajinski poslanik Đenđi Seleši, član Gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović i Novica Pavlović, profesor fizičkog vaspitanja.

6622_1.jpg

Uz podsećanje da je prošle godine u ovom projektu učestvovalo više od 540 žena koje su, kako je rekla, ostale u kontaktu sa instruktorima i koje će nastaviti vežbanje i ove godine, Đenđi Seleši je kazala da će žene, pored vežbanja, imati priliku da čuju i predavanja stručnjaka iz Zavoda za javno zdravlje o značaju zdravog života, vežbanja i pravilne ishrane.

- Finansijska sredstva su obezbeđena i ja se zahvaljujem i gradonačelniku Modestu Duliću i članu Gradskog veća Nemanji Simoviću koji su nam uvek izašli u susret kada je reč o temama koje se odnose na rodnu ravnopravnost, kazala je Đenđi Seleši, i dodala da će se u naredna dva i po do tri meseca vežbati na sedam punktova: u Politehničkoj školi, u osnovnim školama „Ivan Milutinović”, „Miroslav Antić”, „Sveti Sava”, „Jovan Mikić”, „Majšanski put” i Mesnoj zajednici „Mali Bajmok”.

Projekat organuzuju Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i grad Subotica, resor za sport, u saradnji sa Domom zdravlja, mesnim zajednicama i školama.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop