Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

U Hajdukovu otvorena nova apoteka

21.03.2013.

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić i član Gradskog veća zadužen za zdravstvo, socijalnu politiku i zaštitu životne sredine dr Atila Čengeri danas su, u Hajdukovu, otvorili novu apoteku. Otvaranju Ogranka Apoteke Subotica broj 23 prisustvovala je i direktorka Apoteke Subotica mr Olivera Radnić.

6657_1.jpg

Sa idejom i željom da svim građanima našeg grada, bez obzira gde oni živeli, pružimo pristojne uslove za život, doneli smo odluku da sve projekte koje budemo realizovali realizujemo tako što ćemo obuhvatiti ceo grad, i da ravnomerna raspodela novca bude nešto što će karakterisati ovu godinu, istakao je Modest Dulić.

- Pitanje otvaranja apoteke jeste pitanje unapređenja primarne zdravstvene zaštite. To je civilizacijska tekovina na koju svi moraju da imaju pravo. Izuzetno smo zadovoljni što i građanima ovog dela našeg grada možemo da pružimo uslove kakve treba da imaju svi građani Subotice, rekao je Modest Dulić.

Olivera Radnić je izrazila zahvalnost gradu Subotici i Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, socijalnu zaštitu i demografiju koji su, kako je rekla, izdvojili sredstva da se apoteka u Hajdukovu otvori. Ona je kazala da su grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu zaštitu i demografiju ispunili ono što su i obećali i na taj način omogućili građanima Hajdukova da im kvalitetne usluge farmaceutske zdravstvene zaštite budu dostupne na jedan vrlo jednostavan i brz način, jer su do sada po lekove morali da putuju do Palića ili Subotice.

Atila Čengeri je naglasio da je rađena ozbiljna analiza o isplativosti i opravdanosti ovog projekta i da novootvorena apoteka u Hajdukovu nije namenjena samo za građane tog mesta, nego i za stanovnike Nose i Bačkih Vinograda.

Za otvaranje apoteke u Hajdukovu, grad Subotica, Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo, socijalnu zaštitu i demografiju i Apoteka Subotica obezbedili su sredstva u iznosu od milion i po dinara.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop