Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Vaterpolo turnir za najmlađe na bazenu SRC Prozivka

17.03.2013.

Proteklog vikenda na bazenu SRC Prozivka odigrano je čak 14 utakmica mlađih selekcija. Subotica je bila domaćin regionalne lige za najmlađe i ujedno za Kup Vojvodine. U okviru regionalne lige mladi vaterpolisti VK Spartak Prozivka 2001 godište odigrali su čak četiri utakmice sa polovičnim učinkom. Prvoga dana u subotu 16.03. izgubili su od  Bekeščabe sa 6:2 i od najbolje ekipe u ligi rumunskog Dinama sa 9:3. U nedelju 17.03 bili su puno uspešniji, slavili su u oba duela. Savladali su ekipu Senteša sa 5:4 i veoma ubedljivo mlade vaterpoliste iz Segedina sa 8:1.

6700_1.jpg

Trener Dražen Videc zadovoljan je učinkom svojih vaterpolista - Izuzetno su korisne ove utakmice za naše mlade vaterpoliste. Ovakvim radom i angažovanjem koju pokazuju na treninzima i utakmicama zasigurno ne moramo da brinemo za kvalitet vaterpola u našem gradu. Što se tiče rezultata, zadovoljan sam sa postignutim. U subotu smo poraženi od Dinama ekipe koja je najbolja u ovoj ligi i od Bekeščabe koju smo do sada pobedjivali. U nedelju smo prikazali bolju igru, savladali smo Senteš u uzbudljivoj utakmici i na kraju ubedljivo trijumfovali protiv Segedina.

Do kraja lige ostalo je da se održe turniri u Aradu (Rumunija) i u Bekeščabi. Spartak Prozivka se trenutno nalazi na trećem mestu sa 25 osvojenih bodova. Ispred njih je ekipa Dinama sa 43 i Senteša sa 34 boda.

Ujedno su odigrane i utakmice Kupa Vojvodine za igrače do 15 godina. Spartak Prozivka uspešno je nastupio i na ovom takmičenju. Odigrali su tri utakmice u dva dana i slavili u dva susreta sa čime su se plasirali u polufinale Kupa Vojvodine. Savladali su ekipu Vojvodine 2 sa 11:8 i ekipu Poleta sa 10:5

Subotica i VK Spartak Prozivka uz pomoć SRC Prozivka odlično su organizovali ova takmičenja. Gosti su pohvalili vrhunsku organizaciju, odličan bazen i idealne uslove u njemu.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop