Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Rekonstruisan krov zgrade MZ „Makova sedmica”

24.05.2013.

Predsednica Skupštine grada Subotice Maria Kern Šolja, pomoćnica gradonačelnika zadužena za mesne zajednice Olivija Urban i predsednik Skupštine Mesne zajednice „Makova sedmica” Ferenc Kovač obišli su danas zgradu MZ „Makova sedmica” povodom završetka radova na rekonstrukciji krova.

6822_1.jpg

Ferenc Kovač je rekao da su sredstva za izvođenje radova na rekonstrukciji krova i plafonskoj konstrukciji, koja će se tek raditi, u iznosu od milion dinara obezbeđena iz gradskog budžeta. On je kazao da bi na zgradi trebalo da se uradi još i spoljna izolacija, da se zamene vrata i prozori, izmalteriše unutrašnjost i postave keramičke pločice kako bi stanovnici ovog dela grada mogli da koriste objekat, s obzirom na to da trenutno nije u funkciji. Za te radove, kazao je, potrebno je oko pet miliona dinara.

Maria Kern Šolja je rekla da je rekonstrukcija krova dobro urađena, da je zgrada sada zaštićena od daljeg propadanja i da su potrebni dodatni radovi kako bi se objekat priveo nameni.

- Sigurno je da je u nekom narednom periodu neophodno da se kompletan objekat završi, jer se u zgradu Mesne zajednice ’Makova sedmica’ nije značajnije ulagalo gotovo dvadeset godina. Ove godine potrudili smo se da više sredstava usmeravamo prema delovima grada koji se nalaze na rubu užeg gradskog jezgra. Drago mi je što će se ovaj objekat na ’Makovoj sedmici’ sačuvati, jer ćemo na taj način građanima ove mesne zajednice ponuditi jedan novi sadržaj za odvijanje društvenog života, istakla je Maria Kern Šolja.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop