Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Nova teretana na zatvorenom bazenu

17.05.2013.

Marinika Čobanov, Pokrajinski sekretar za sport i omladinu posetila je danas novootvorenu teretanu na bazenu Prozivka. Nova, moderna teretana opremljena je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata u iznosu od 3 miliona dinara i Grada Subotice od 800.000 dinara.

6833_1.jpg

- Drago mije što na prvu godišnjicu od otvaranja bazena na Prozivci imamo tu čast da pokažemo ovaj velelepni objekat Pokrajinskoj sekretarki za sport i omladinu. Uz pomoć sredstava koje smo obezbedili iz Pokrajisnkog sekretarijata uspeli smo ovaj objekat i da oplemenimo sa novom modernom teretanom koju smo danas i otvorili. Sa time smo omogućili sportistima nove uslove za trenažni proces ali naravno i rekreativcima za njihove rekreativne aktivnosti. Ovim je bazen na Prozivci postao pravi Sportsko rekreativni centar, verujem da će njegov kvalitet prepoznati građani Subotice ali i selektori nacionalnih selekcija za pripremu reprezentacija, kao što je to već uradila vaterpolo reprezentacija Srbije. - rekao je Modest Dulić, gradonačelnik Subotice.

Marinika Čobanov, pokrajinski sekretar sporta i omladine veoma je zadovoljna bazenom i naravno novom teretanom. - Subotica nije slučajno izabrana kao startno mesto za projekat razvoja strategije razvoja školskog sporta u AP Vojvodini. Ovo je jedan skroman doprinos Pokrajine ali sigurno značajan za građane Subotice. Ono što je najbitnije, a to smo čuli danas od gradskih struktura i osoba koje upravljaju bazenom i sportom da će građani imati i besplatne termine, tu pre svega mislim na studente i đake. Moram da najavim još jedan projekat koji ćemo realizovati ubrzo u Subotici. Reč je o prvom igralištu u Vojvodini pa i u Srbiji koje je većim svojim delom opremljeno spravama za decu sa invaliditetom.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop