Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Subotica ponovo domaćin ženske Evrolige

20.06.2013.

Subotica je ponovo domaćin jedne velike odbojkaške priredbe. Naš Gradu će biti domaćin II turnira B grupe V Evropske lige 2013. od petka (21. jun) do nedelje (23. jun). Srbija će drugi put igrati sa Belgijom, Nemačkom i Izraelom, ovoga puta pred svojim navijačima u dvorani „Dudova šuma“ u Subotici, koja je i rekorder Evropske lige po broju gledalaca (3000) na jednoj utakmici, ali i rekorder po broju gledalaca na jednom turniru. Utakmice I turnira A grupe IV Evropske lige 2012. posmatralo je ukupno 9350 gledalaca. Tim povodom, danas je u Gradskoj kući u Subotici održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport, Aleksandar Vladisavljev, prvi trener seniorki Srbije u Evropskoj ligi 2013, Jelena Blagojević, kapiten i primač Srbije i Sofija Medić, bloker Srbije. Konferenciji su prisustvovali i Banu Džan Šurman iz Lihtenštajna, potpredsednik CEV i supervizor CEV na Turniru u Subotici, Darko Đuričković, koordinator nacionalih selekcija OSS i direktor Turnira i Lajčo Čabrić, sekretar Doma za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici.

6968_1.jpg

Odbojkaški Savez Srbije iskoristio je ovu priliku da preko Darka Đuričkovića, koordinatora nacionalih selekcija OSS i direktor Turnira u Subotici, preda Nemanji Simoviću, članu Gradskog veća Subotice zaduženom za sport, trenerku odbojkaške reprezentacije Srbije u znak zahvalnosti za tradicionalno gostoprimstvo i sjajnu organizaciju utakmica i turnira odbojkaških reprezentacija Srbije u Subotici.

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavljaju sa akcijom društveno odgovornog ponašanja. Sutra (petak, 21. jun) će ženska seniorska reprezentacija Srbije posetiti Dom za decu ometenu u razvoju “Kolevka” u Subotici, družiti se sa decom i podeliti im prigodne poklone u okviru projekta “Odbojka spaja”.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop