Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Najavljen Letnji turnir u malom fudbalu

16.07.2013.

Letnji turnir u malom fudbalu održaće se i ove godine pod pokroviteljstvom resora za sport Grada Subotice u tehničkoj organizaciji JKP Stadion iz Subotice. Turnir će se održati na kvalitetnom terenu sa veštačkom travom u Prvomajskoj ulici od 24. jula do 3. avgusta. Pobedniku će i ove godine pripasti nagradni ček od 100.000 dinara.

7021_1.jpg

- Grad Subotica će i ove godine organizovati Letnji turnir u malom fudbalu. Moram naglasiti da je prošlogodišnji turnir opravdao svoja očekivanja, videlo se to i iz velike posete koju smo posebno imali na samoj završnici. Tehnička organizacija i ove godine pripada JKP Stadion i očekujem da će se potruditi da takmičenje protekne bez problema. Iskoristiću ovu priliku da najavim da ćemo Novogodišnji turnir dići na još viši nivo, tu pre svega mislim na novčanu nagradu koja će ove godine iznositi 500.000 dinara. Pre dve godine je to bilo 100 hiljada, prošle 300 hiljada a ove 500 hiljada sa čime se izjednačujemo sa Dnevnikovim turnirom najjačim u Pokrajini. Biće to sigurno dobar motiv da nam se pridruže najbolje ekipe iz Vojvodine. - istakao je Nemanja Simović, ćlan Gradskog veća zadužen za sport.

Branislav Kapor, rukovodilac Letnjeg turnira izneo je više podataka o samom takmičenju - Turnir se igra od 24. jula i to u večernjim časovima od 19h, kako bi stvorili dobre uslove za igru i izbegli velike vrućine. Ekipe se mogu prijaviti u Hali sportova, kotizacija za učešće je 10.000 dinara. Igra se po FUTSAL pravilima sa razlikom da se kod nas i dalje igra 5 1. Do sada se već prijavilo oko 17 ekipa i očekujem da ćemo relativno brzo popuniti kotu od 24 ekipe. Prva ngrada je 100 hiljada, druga 50, a treća 30.000 dinara. Treba napomenuti da je ulaz besplatan i da sudije bira Gradska sudijska organizacija.

Na pres konferenciji prisutan je bio i direktor JKP Stadion, Miroslav Proročić koji se zahvalio Gradskoj upravi na finansijskoj pomoći oko turnira. Po njegovim rečima radnici "Stadiona" će se potruditi da sve protekne u najboljem redu i da svi učesnici budu zadovoljni.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop