Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Potpisan ugovor između Su Tima i Vaterpolo kluba Spartak Prozivka

01.10.2013.

U medija centru Gradske kuće potpisan je ugovor o tehničko sportskoj saradnji između Su Teama i Vaterpolo kluba Spartak Prozivka. Potpisu ugovora prisustvovao je i član gradskoć veća zadužen za sport Nemanja Simiović. Po ugovoru je predviđeno da se Su Team bavi bazičnim delom pripreme mladih sportista što podrazumeva školu plivanja i osnovu vaterpolo tehnike, nakon čega će uz dogovor sa roditeljima deca nastaviti obuku i treniranje u vaterpolo klubu Spartak Prozivka.

7263_1.jpg

Vil Ludvig, ispred vaterpolo kluba Spartak Prozivka zadovoljanje sklopljenim dogovorom - Prepoznali smo kvalitet rada Su Teama i ovim ugovorom prepustićemo im početni impuls da odrade za nas. To je pre svega škola plivanja i osnovne tehnike vaterpolo sporta, što će nam sigurno puno olakšati u kasnijem radu sa mladim sportistima, jer dobra baza je preduslov za vrhunske rezulate i verujem da ćemo sa oovim sistemom rada moći u skoroj budućnosti da pariramo velikim centrima vaterpola kao što je Beograd i Novi Sad. Dokaz da se kod nas radi sve bolje sa decom je i treće mesto naše najmlađe selekcije u državi. Očekujem da ćemo saradnjom sa ovom školom sporta ostvariti još bolje rezultate.

Siniša Repija je pojasnio šta se radi u školi sporta i šta za njih predstavlja ovaj sporazum - Naš cilj je da napravimo odrerđenu bazu dece predškolskog uzrasta. Mi radimo sa decom već od četiri godine na razvoju njihove motoričke sposobnosti u svim segmentima. Učimo ih i pravilnom sportskom ponašanju. Kada deca napune sedam godine usmeravamo ih ka određenoj sportskoj grani koja im najviše odgovara. Ovaj sporazum sa vaterpolo klubom Spartak Prozivka nam puno znači, plivanje je važan segment u školi sporta i verujem da će ovim ugovorom obe strane imati koristi. Kod nas rade stručni kadrovi sa sportskim fakultetskim obrazovanjem koji pružaju dobar rad sa decom. Vidimo da su se granice početka bavljena sportom pomerile nekada je to bilo sa 11 godina a sada već u vrlo ranoj fazi se deca opredeljuju za sport kojim žele da se bave. Naša škola sporta je tu da pruži osnovu deci i da ih nauči svim veštinama. Po završetku školice sa našim stručnim znanjem preporučujemo roditeljima kojim sportom treba njihovo dete da se bavi, gde bi moglo da pruži najviše. Ovom prilikom moram pohvaliti resor za sport Garda Subotice i Nemanju Simovića čoveka koji je zadužen za sport u gradu i koji je prepoznao naš rad.

Nakon izjava Srđan Dakić ispred Su Teama i Vil Ludvig ispred vaterpolo kluba Spartak Prozivka potpisali su ugovor o tehničko sportskoj saradnji.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop