Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Najavljen 7. Rođendanski polumaraton ARK „TRON”

25.02.2014.

- Sedmi rođendanski polumaraton Atletsko–rekreativnog kluba „TRON” i Trka zadovoljstva na pet kilometara Sportsko–rekreativnog centra Ekonomskog fakulteta SRCEF, održaće se u subotu, 1. marta, na Paliću, od 11 časova, najavio je na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam.

7777_1.jpg

Sedmi rođendanski polumaraton i Trka zadovoljstva promovišu Palić i kao turističku destinaciju, istakao je Ostrogonac, i dodao da će grad Subotica i dalje podržavati ovakve manifestacije koje afirmišu sporsko-rekreativne i turističke potencijale Subotice i Palića.

Predsednik ARK „TRON” Sebastian Ludaić je rekao da je do sada za polumaraton prijavljeno 100, a za Trku zadovoljstva 260 učesnika, da su se osim domaćih takmičara prijavili i učesnici iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Španije i da očekuje da će na startu biti oko 400 trkača.

Trodnevni program za sve učesnike počinje u petak, 28. februara 2014. godine, na Ženskom štrandu, od 18-21 čas, gde se organizuje Pasta-party. U isto vreme u organizacionom centru na Velikoj terasi zakazana je podela startnih brojeva i učesničkih paketa.

Na dan trke, organizacioni centar na Velikoj terasi otvara se u 8 časova, a podela startnih brojeva i učesničkih paketa je od 10,30 časova. Okupljanje, proglašenje pobednika i druženje nakon trke odvijaće se u velikom Kongresnom centru na Velikoj terasi. Staza polumaratna i trke zadovoljstva ista je kao i predhodnih godina. Trkači na pet kilometara imaju dva okreta od 180 stepeni, a polumaratonci četiri.

Zainteresovani za trke mogu da se prijave i u petak od 18-21 čas, u organizacionom centru na Velikoj terasi, i na sam dan trke, u subotu 1. marta.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop