Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Najavljen 15. Super Enpi kup

20.03.2014.

Subotica i Karate klub Enpi će ponovo biti domaćini Super Enpi kupa, petnaestog po redu, koji će u nedelju, 23. marta 2014. godine, od 9 časova, u subotičkoj Hali sportova okupiti više od 1.500 takmičara iz 11 država.

7847_1.jpg

Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac je, na pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, najavljujući ovaj tradicionalni turnir rekao da je Grad imao i da će i u budućnosti imati sluha za lepe sportske akcije kao što je Super Enpi kup.

- Verujem da će nedelja biti pravi praznik karatea. Pozivam sve ljubitelje ovog sporta u Subotici da dođu do Hale sportova u uživaju, istakao je Ostrogonac.

Predsednik Karate kluba Enpi, Milorad Ćopić, naglasio je da će na turniru učestvovati veliki broj takmičara iz 11 zemalja, da se Super Enpi kup održava pred velika evropska takmičenja i da zbog toga očekuje da će se selekcije pojaviti u najboljim sastavima.

- Kada je reč o KK Enpi, naših 120 karatista turnir dočekuje u dobrom raspoloženju. Naši takmičari su bili sjajni na tek minulim Prvenstvu Vojvodine, a ovo će biti prilika da odmere snage sa najboljima u regionu, kazao je Ćopić.

Predsednik Organizacionog odbora Super Enpi kupa Milenko Pejušković, rekao je da je organizacija turnira svake godine sve teža zbog finansijske situacije i da organizatori ove tradicionalne manifestacije duguju veliku zahvalnost na podršci lokalnoj samoupravi grada Subotice.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop