Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

SOŠOV u Somboru

14.05.2014.

Posle 25 godina pauze, ponovo je zaživela Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine (SOŠOV). Sedma po redu SOŠOV održaće se od 16. do 18. maja 2014. godine, a Severnobački okrug će predstavljati 205 učesnika.

8009_1.jpg

Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Vjekoslav Ostrogonac, danas je, na pres-konferenciji upriličenoj tim povodom u Medija-centru Gradske kuće, pohvalio ideju Saveza za školski sport Vojvodine da ponovo pokrene ovu lepu i značajnu sportsku manifestaciju.

- I grad Subotica podržava ovu ideju, s obzirom na to da je sport izuzetno važan segment u razvoju mladih ljudi. Na Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine u Somboru, Severnobački upravni okrug će predstavljati 205 učesnika, od kojih su 175 učenici takmičari iz 18 osnovnih škola. Suboticu će predstavljati 160 takmičara iz 15 osnovnih škola i ja verujem da će neki od njih uspeti da ostvare zapažene rezultate - istakao je Ostrogonac.

Koordinator u Savezu za školski sport i pedagoge fizičke kulture Severnobačkog upravnog okruga Radoslav Svirčev je rekao da su sva takmičenja koja se održavaju u okviru Saveza za školski sport besplatna, jer se odvijaju uz podršku Grada, kao i saveza za školski sport Vojvodine i Srbije.

On je naglasio da bi bilo dobro kada bi se na sledećoj Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine takmičili i učenici srednjih škola.

- Velika nam je želja i da se za četiri godine SOŠOV organizuje u Subotici. Mi smo grad koji puno ulažemo u razvoj sporta i mislim da bi bili odlični domaćini, ocenio je Svirčev.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop