Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Karatisti Šotokan saveza prvaci Evrope

14.05.2014.

- Karatisti Srbije osvojili su zlatnu medalju na Seniorskom prvenstvu Evrope u šotokan stilu, održanom od 9. do 11. maja u nemačkom gradu Drezdenu. Na putu do vrha Starog kontinenta, naši karatisti pobedili su Rumuniju, Rusiju i Belgiju da bi u finalu trijumfovali na selekcijom Danske, rekao je, na pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, Vjekoslav ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport omladinu i turizam.

8010_1.jpg

Boje reprezentacije Srbije, dodao je, koja je stigla do evropskog zlata branio je i Kemal Rabti, član subotičkog Karate kluba „Enpi“.

- U pojedinačnoj konkurenciji, senior Milan Poledica, takođe član KK 'Enpi', osvojio je bronzanu medalju, dok su članovi naše juniorske reprezentacije koja se u ekipnoj konkurenciji domogla bronzane medalje bili i Subotičani Đorđe Vuković i Dejan Otašević, članovi KK 'Enpi', istakao je Ostrogonac.

Predsednik Šotokan karate saveza Srbije i predsednik i trener KK „Enpi“, Milorad Ćopić, kazao je da su na šampionatu učestvovale 24 države, a da je prisutan bio i majstor Hirokazu Kanazava (10. dan).

- Prvenstvo je trajalo tri dana, uz pomoć Nemaca i Japanaca organizacija je bila perfektna. Ovde su bila neka od najvažnijih imena svetskog karatea, a mi smo postalo prvaci. Iskreno, nismo očekivali toliki uspeh, rekao je Milorad Ćopić.

Na ovom prvenstvu član naše reprezentacije Ljubiša Marić osvojio je zlatnu medalju u pojedinačnoj juniorskoj konkurenciji.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop