Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Najavljene sportske igre mladih

24.06.2014.

Subotica će 24. i 25. juna biti domaćin sportskih igara mladih, projekta koji ima za cilj promociju zdravog načina života i prijateljstva.

 8119_1.jpg

Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Vjekoslav Ostrogonac, istakao je, tim povodom, da je reč o međunarodnim sportskim igrama koje se održavaju u tri zemlje regiona - BiH, Hrvatskoj i Srbiji.

- U našoj zemlji sportske igre mladih održavaju se u deset gradova, a to su: Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Kragujevac, Kruševac, Bor, Novi Pazar, Pančevo i Vršac. Organizator sportskih igara mladih u našem gradu je grad Subotica u saradnji sa Savezom za školski sport. Pobednici po disciplinama idu u Beograd na finalno takmičenje koje će se održati 27. juna, a pobednici tog finalnog takmičenja krajem avgusta odlaze u Split, na finalno regionalno takmičenje - rekao je Vjekoslav Ostrogonac.

Generalni sekretar Saveza za školski sport, Radoslav Svirčev, kazao je da će se takmičenje odvijati u pet sportova – mali fudbal za dečake u dve kategorije, takmičenje u uličnoj košarci u muškoj konkurenciji, između dve vatre, atletika - trka na 60 metara i mali fudbal u kavezu (kejdžbol).

- Takmičenja će se održati u dva dana: mali fudbal i ulična košarka na stadionu u Prvomajskoj ulici, u utorak 24. juna, a u sredu, 25. juna, na Trgu slobode, preostala tri takmičenja. U slučaju lošeg vremena, takmičenje će se održati u sali Tehničke škole 'Ivan Sarić'. Takmičenja na terenima u Prvomajskoj počinju u 15 časova, a na Trgu slobode od 17 časova - rekao je Svirčev.

Na ova takmičenja deca mogu da se prijave individualno, pola sata pre početka takmičenja sa nekim važećim dokumentom koji će potvrditi njihovo godište. Takmičiće se deca rođena 1999. godine i mlađa.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop