Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Predstavnici Svetske rvačke federacije boravili u Subotici

03.09.2014.

Povodom već poznate činjenice da je Rvačkom savezu Srbije poverena organizacija, a Rvačkom klubu Spartak i gradu Subotici tehnička organizacija Kadetskog prvenstva Evrope u rvanju u olimpijskim disciplinama, Suboticu su po ovlašćenju Svetske rvačke federacije (FILA) i Rvačkog saveta Evrope (CELA), posetili Ceno Cenov, iz Bugarske, i Teodoros Hamakos, iz Grčke, predsednik i potpredsednik CELA i članovi Biroa FILA, najvišeg izvršnog tela Svetske rvačke federacije.

 8292_1.jpg

Cenov i Hamakos su, u prisustvu v. d. generalnog sekretara Rvačkog saveza Srbije, Milana Jelića, izvršili prvu inspekciju borilišta u Hali sportova „Dudova šuma“ i dela raspoloživih hotelsko-ugostiteljskih smeštajnih kapaciteta našeg grada.

FILA je, naime, do tančina razradila i dosledno primenjuje stroga tehnička pravila koja se odnose na prihvatanje i prevoz učesnika, organizaciju borilišta, smeštaj i ishranu takmičara, članova delegacija zemalja učesnica, sudija i FILA zvaničnika za sva prvenstva ranga velikog takmičenja poput predstojećeg Kadetskog prvenstva Evrope u rvanju u olimpijskim disciplinama koje će se u Subotici održati od 2. do 9. avgusta 2015. godine.

Prvi utisci zvaničnika svetskog i evropskog rvanja su pozitivni, a ocene afirmativne, pre svega sa stanovišta verifikacije ispravnosti odluke nadležnih tela rvačkog sporta da se našem gradu poveri organizacija ovog velikog međunarodnog takmičenja.

Ceno Cenov, Teodoros Hamakos, nadležni iz Rvačkog saveza Srbije i Rvačkog kluba Spartak  posetili su i Gradsku kuću. Prijem je priredio Vjekoslav Ostrogonac, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam. Domaćinima izuzetno imponuje opšti zaključak da je svaki trenutak boravka značajnih predstavnika sportske diplomatije protekao u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop