Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Nastavak adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta

06.11.2014.

Predstavnici grada Subotice i „SMB gradnje” d.o.o. iz Subotice, ovlašćenog člana konzorcijuma u čijem sastavu su i MPP „Jedinstvo” Sevojno, „Cim gas”, „Yumol”, „Rotel” i „DG company”, svi iz Subotice, potpisali su Ugovor o javnoj nabavci – nastavak adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta u Subotici  - četvrta faza.

8415_1.jpg 

Radovi su ugovoreni na osnovu sprovedenog otvorenog postupka javne nabavke i saglasnosti koju je Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dao gradu Subotici za sprovođenje postupka javne nabavke.

Konzorcijum „SMB gradnja” je, kao izvođač, na otvoreni postupak sa prethodnim obaveštenjem koji je grad Subotica, kao naručilac, sproveo na osnovu Zakona o javnim nabavkama i poziva za podnošenje ponuda za nabavku radova – nastavak adaptacije, ekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta, 13. oktobra 2014. godine dostavio ponudu koja u potpunosti ispunjava sve uslove iz konkursne dokumentacije.

Grad Subotica je u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama doneo odluku o dodeli ugovora za predmetne radove 29. oktobra 2014. godine. Vrednost ugovorenih radova iznosi 70.643.564,84 dinara, bez PDV-a, odnosno 84.772.277, 81 dinara sa PDV-om.

Rok za izvođenje radova je 140 dana (rok ne može biti duži od 150 kalendarskih dana), računajući od dana uvođenja u posao. U dogovoru sa izvođačem, radovi bi trebalo da počnu 17. novembra 2014. godine.

U okviru četvrte faze radova na nastavku adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta u Subotici, predviđeno je da se urade radovi na izgradnji i pokrivanju krova, spoljašnja stolarija, radovi na fasadi i deo zanatskih radova, na starom delu objekta.

                                                                                               Kabinet gradonačelnika


Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop