Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Prijem za predsednike FSS i FSV

26.01.2015.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai primio je danas, u svom kabinetu, predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića i predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine i Fudbalskog kluba Spartak Dragana Simovića. Sastanku su prisustvovali član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac i potpredsednik FK Spartak Goran Drača.

8552_1.jpg 

Razgovaralo se o nekoliko tema koje su se odnosile na infrastrukturno opremanje Gradskog stadiona kako bi se obezbedili što bolji uslovi za održavanje treninga, odigravanje domaćih i međunarodnih fudbalskih utakmica i pripreme naših reprezentativnih fudbalskih selekcija.

Dogovoreno je da se uskoro krene u izgradnju novog terena sa veštačkom travom na jednom od pomoćnih terena na Gradskom stadionu. Veštačku travu će donirati Fudbalski savez Srbije, dok bi priprema za postavljanje tog terena i izrada montažnih tribina trebalo da se poveri izvođačima radova iz našeg grada.

Razgovaralo se i o nastavku realizacije projekta vezanog za postavljanje reflektora i reflektorskih stubova na Gradskom stadionu, a izražena je i neophodnost zamene travnate podloge na centralnom fudbalskom terenu.

Sagovornici su se složili u oceni da je od sredine juna 2014. godine, kada je održavanje i upravljanje Gradskim stadionom povereno JKP „Stadion“, dosta toga urađeno na adaptaciji i rekonstrukciji kompletnog sportskog objekta.

Po rečima Tomislava Karadžića, da Gradski stadion konačno ima dobrog domaćina konstatovali su i članovi komisije za stadione Fudbalskog saveza Srbije.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop