Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Poznati vlasnici pasa koji su napali trinaestogodišnjeg dečaka

06.02.2015.

Povodom napisa u pojedinim medijima da su dva psa, lutalice, nedavno, na području MZ „Radanovac“, napali trinaestogodišnjeg dečaka (E. B.) i tom prilikom mu naneli lakše povrede, kao i da će, navodno, „roditelji od Grada tražiti odštetu“, Komunalna policija grada Subotice oglašava se sledećim saopštenjem za javnost:

8595_1.jpg

U utorak, 27. januara 2015. godine, u 12,45 časova, zaprimljena je telefonska prijava od strane radnika firme „Domino“ iz Subotice, Segedinski put bb, koji je prijavio da se kod njih nalazi maloletno lice koga su, na biciklističkoj stazi naspram firme „Domino“, napala dva velika psa.

Nakon prijave, na lice mesta izašla je patrola Komunalne policije koja je maloletnog dečaka (E. B.), zajedno sa njegovom majkom Valerijom Bartuš, odvezla u Opštu bolnicu Subotica radi saniranja nastalih povreda. Tom prilikom sačinjen je i zapisnik vezan za ovaj događaj.  

Druga patrola komunalne policije locirala je pse koji su napali dečaka na području vojnog poligona, a koji su se u momentu nailaska patrole kretali unutar vojnog poligona prema zadnjem delu II kasarne, odnosno u pravcu Palmine ulice. Zbog nemogućnosti prolaska Palminom ulicom, ta patrola Komunalne policije je, u cilju praćenja pasa, otišla na Radanovac, ali psi su se, u međuvremenu, izgubili.

Operativnim radom na terenu utvrđeno je da su dva psa rase kavkaski ovčar u vlasništvu jedne subotičke firme, čije je sedište u Tuk ugarnice. Psi su čipovani i uredno vakcinisani, za šta su njihovi vlasnici prikazali na uvid pasoše za pse.

Protiv vlasnika pasa preduzeće se odgovarajuće mere i radnje iz nadležnosti pripadajućih inspekcija. Pošto je reč o događaju gde se radi o vlasničkim psima, oštećena strana će dobiti potrebne podatke o vlasniku pasa, u cilju ostvarivanja svojih prava pred nadležnim sudskim organima.

                                                                            Komunalna policija grada Subotice

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop