Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Maglai obišao „Elektroremont”

17.03.2015.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai obišao je danas „Elektroremont” A.D., jedno od vodećih preduzeća u regionu za pružanje veoma širokog spektra usluga na polju popravke motora i elektro uređaja bilo koje veličine, vrste, snage ili klase izolacije, i razgovarao sa generalnim i izvršnim direktorom tog preduzeća Karmine Taralom. Sastanku je prisustvovao Marko Leone, prvi sekretar ambasade Italije u Beogradu.

8893_1.jpg
 

Karmine Taralo je, u srdačnom razgovoru, izrazio zahvalnost na poseti i upoznao gradonačelnika Maglaija sa planovima „Elektroremonta” vezanim za proširenje proizvodnih kapaciteta i zapošljavanje novih radnika.  

Marko Leone je, u ime ambasade Italije, predložio da se, s obzirom na to da prisustvo Italijana u Subotici nije malo, sve izložbe, manifestacije i koncerti posvećeni italijanskoj kulturi koji se odvijaju u Beogradu predstave i Italijanima koji žive i rade u našem gradu. Sagovornici su se, u tom smislu, saglasili da se u Subotici uskoro pokrene inicijativa o formiranju jednog udruženja koje će, u znak prijateljstva, okupljati Italijane iz našeg grada, ali i Subotičane koji poštuju italijansku kulturu, tradiciju i običaje.

Gradonačelnik Maglai je, uz kratko predstavljanje pre svega privrednih i turističkih potencijala našeg grada i najavu predstojećih velikih investicija u komunalnu infrastrukturu Subotice, istakao da će se lokalna samouprava i dalje truditi da pomogne preduzetnicima da što efikasnije rešavaju probleme sa kojima se susreću u svom poslovanju.

On je dodao da je, uoči posete „Elektroremontu”, u Gradskoj kući održan sastanak predstavnika lokalne samouprave i Udruženja poslodavaca grada Subotice, da je tema sastanka bila uspostavljanje međusobne saradnje i da je formiran radni tim koji će izraditi Sporazuma o saradnji i operativni plan delovanja s ciljem da se, između ostalog, i lokalnim privrednicima omogući brži razvoj, olakša privređivanje i obezbedi neophodna pomoć i saradnja.

8893_2.jpg 

Nakon sastanka, Karmine Taralo, Marko Leone i Jene Maglai obišli su proizvodne pogone ovog elektrotehničko-uslužnog preduzeća koje je tehnički i kadrovski osposobljeno za  izvođenje najsloženijih poslova remonta i popravki električnih mašina i uređaja.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop