Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Izborna skupština Gradskog udruženja penzionera

27.03.2015.

U svečanoj sali Gradskog udruženja penzionera, u ulici Save Šumanovića broj 2, održana je redovna godišnja Izborna skupština Gradskog udruženja penzionera (GUP) Subotice. Izbornoj skupštini GUP-a prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Ivanišević, gradonačelnik Subotice Jene Maglai, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja Milimir Vujadinović, predsednik Saveza penzionera Vojvodine Milan Nenadić i zamenik predsednika Saveza penzionera Vojvodine Dragutin Lekić.

 8931_1.jpg

Nenad Ivanišević je, obraćajući se prisutnima, izrazio zadovoljstvo što Izbornoj skupštini Gradskog udruženja penzionera Subotice prisustvuju predstavnici resornog ministarstva Vlade Republike Srbije i Grada Subotice i na taj način pokazuju da su zajedno, na istom zadatku.

- Subotička lokalna samouprava je odličan primer brige o građanima u oblasti socijalne zaštite i jedna je od retkih u našoj zemlji koja u budžetu za ovu godinu nije smanjivala sredstva za socijalnu zaštitu, što je veliki uspeh. Vama, predsednice Lučev, želim novi mandat i da i dalje uspešno radite, a siguran sam da će vas u onome što nameravate da sprovedete u delo podržati i svi delegati. Sa strane resornog ministarstva Vlade Republike Srbije pružam vam moralnu podršku, a nadam se uskoro i novu, konkretniju podršku – istakao je Nenad Ivanišević.

Gradonačelnik Maglai je rekao da Gradsko udruženje penzionera u Subotici i u narednom periodu može da računa na podršku lokalne samouprave.

- Gradsko udruženje penzionera u Subotici jedno je od najbolje organizovanih udruženja penzionera u našoj zemlji. To je uspeh i rezultat zajedničkog rada i angažmana svih članova ovog udruženja. Gradsko udruženje penzionera i u narednom periodu može da računa na podršku lokalne samouprave, jer naš zajednički zadatak je da pomognemo našim najstarijim sugrađanima. Želim vam uspešnu Izbornu skupštinu i mnogo zdravlja i uspeha u budućem radu. Ubeđen sam da ćete i u budućnosti održati visok nivo kvaliteta vašeg rada i pružanja pomoći vašim članovima – naglasio je gradonačelnik Maglai.

Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Gradskog udruženja penzionera Subotice za predsednika Udruženja na novi, četvorogodišnji mandatni period, ponovo je izabran dosadašnji predsednik GUP - Dragica Lučev.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop