Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Osnivanje Gradskog omladinskog centra

16.04.2015.

U Palati Srbije u Beogradu danas je svečano potpisan ugovor za sprovođenje projekta Gradski omladinski centar, koji je odobren od strane Ministarstva omladine i sporta u okviru Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou. Potpisivanju su prisustvovali član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac i koordinatorka Kancelarije za mlade Dejana Baltes.

 8981_2.jpg

Realizacija projekta počinje u drugoj polovini godine, a odvijaće se kroz funkcionalno opremanje Gradskog omladinskog centra sa materijalno tehničkom opremom, implementaciju aktivnosti za kvalitativno provođenje slobodnog vremena i implementaciju programa praktičnih obuka za mlade na temu - aktivno učešće mladih u zajednici.

Ukupna vrednost projekta  koju finansira Ministarstvo omladine i sporta iznosi 1.196.000 dinara a nosilac projekta je grad Subotica -  Kancelarija za mlade.

Funkcionalnim opremanjem javnog prostora ovog tipa, mladi u Subotici dobijaju pristup uslugama koje direktno odgovaraju na njihove potrebe za aktivnim provođenjem slobodnog vremena, informisanjem, neformalnim obrazovanjem kao i za aktivnim učešćem u zajednici.

Od 2012. godine u Subotici je, osnivanjem Kancelarije za mlade grada Subotice, usvajanjem Lokalnog akcionog plana politike za mlade kao i predviđenim osnivanjem Gradskog omladinskog centra krajem 2015. godine, postignut značajan pomak na polju omladinske politike.  

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop