Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Najavljeni letnji turniri u malom fudbalu i odbojci na pesku

29.05.2015.

Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Vjekoslav Ostrogonac, i Robert Tot, direktor JKP „Stadion“, najavili su danas, na konferenciji za novinare u Medija-centru Gradske kuće, Letnji turnir u malom fudbalu, na terenu u Prvomajskoj ulici, i turnir u odbojci na pesku u muškoj i ženskoj konkurenciji, na bazenu u Dudovoj šumi.

 9124_1.jpg

Ostrogonac je, tom prilikom, istakao da će turnir u malom fudbalu početi 15. juna i da je nagradni fond za osvojeno prvo mesto u visini od 100.000 dinara. Turnir u odbojci na pesku, dodao je, održaće se 11. i 12. jula, a pobednici u muškoj i ženskoj konkurenciji biće nagrađeni sa po 50.000 dinara.

Tot je rekao da će se 4. Letnji turnir u malom fudbalu održati na terenu sa veštačkom travom u Prvomajskoj ulici, da se odvija pod pokroviteljstvom grada Subotice, resora za sport, da počinje 15. juna a završava se 21. juna i da se igra po svim futsal pravilima sa jedinom izmenom u broju igrača (5+1).

- Prijave su u toku i traju do 13. juna 2015 godine. Kotizacija za učešće je 10.000 dinara plus PDV (ukupno 12.000). Prva nagrada će iznositi 100.000 dinara, druga 30.000 a treća 20.000 dinara – kazao je Robert Tot.

Pored malog fudbala, kazao je, JKP „Stadion” i grad Subotica organizuju i turnir u odbojci na pesku koji će biti održan na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi, gde postoje tri odbojkaška terena sa peskom.

-Turnir u odbojci će se održati 11. i 12. jula, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Igra se po svim pravilima bič voleja (dva na dva) na terenu dimenzija 8x8 metara. Prijave počinju 1. jula i traju do 10. jula sa kotizacijom od 2.500 dinara. Prva nagrada za pobednike u obe konkurencije iznosi po 50.000 dinara, dok će drugoplasirane ekipe dobiti sportsku opremu firme ’Unit’ - rekao je Robert Tot.

Sve informacije vezane za oba turnira i prijave mogu se dobiti na telefone: 064/22-03-407 ili 024/552-800, odnosno u prostorijama JKP „Stadion“.

Ulaz na turnir u odbojci na pesku iznosiće 110 dinara, koliko košta standardna ulaznica za bazen za odrasle, odnosno 50 dinara za decu od pet do 10 godina, dok će učesnici turnira imati besplatan ulaz.


Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop