Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

„Dani pijaca Srbije” i „Ukusi tradicije”

05.06.2015.

Predsednik Skupštine grada Subotice Ilija Maravić i direktor Akcionarskog društva „Tržnica” Subotica Branislav Joka otvorili su danas, na šetalištu na „Radijalcu”, četvrte po redu „Dane pijaca Srbije” i 5. Sajam domaće hrane, vina i rakije „Ukusi tradicije“. Organizatori manifestacija su Poslovno udruženje „Pijace Srbije” i AD „Tržnica”, kao i Udruženje „Ukusi tradicije” uz podršku grada Subotice i JKP „Subotičke pijace”.

9153_1.jpg 

Branislav Joka je, tom prilikom, izrazio zahvalnost lokalnoj samoupravi, na čelu sa gradonačelnikom Jeneom Maglaijem i predsednikom Skupštine grada Ilijom Maravićem koji su, kako je rekao, svojim nesebičnim zalaganjem pomogli da ove manifestacije budu uspešno realizovane.

On je pozdravio izlagače koji su se odazvali pozivu organizatora da učestvuju na manifestacijama i poželeo im uspešan nastup.  

Ilija Maravić je, otvarajući manifestacije, naglasio da nikada nijedan megamarket neće moći da ugasi pijacu, jer se na njoj grade posebni odnosi između kupaca i prodavaca i između proizvođača i prodavaca i da je to neraskidiva karika koja će da funkcioniše večno.

Na oko 50 štandova, oko 80 izlagača iz cele Srbije će do nedelje, 7. juna 2015. godine, u 14 časova, izložiti svoje poljoprivredne proizvode, domaću hranu, vino, rakiju i rukotvorine.

Cilj manifestacije „Dani pijaca Srbije" je da okupi i predstavi proizvođače i prodavce domaće hrane sa pijaca u Srbiji i promoviše pijačnu delatnost kao izrazito značajan kanal distribucije svežeg voća i povrća, mlečenih i mesnih proizvoda, jaja, meda, organske i domaće hrane.

9153_2.jpg

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
Plaćanje karticama
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Zimski vašar – „Winterfest 2019-2020” (05.12.2019.-13.01.2020.)