Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Pokrajina i lokalna samouprava sufinansiraju izgradnju kanalizacione infrastrukture

17.06.2015.

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški potpisao je, u Novom Sadu, ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava, povodom konkursa u oblasti vodosnabdevanja i kanalizacione infrastrukture. Između Autonomne Pokrajine Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i grada Subotice zaključena su tri ugovora o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije objekata fekalne kanalizacije. U ime grada Subotice ugovore je potpisao zamenik gradonačelnika Tomislav Veljković.

 9228_1.jpg

Za realizaciju projekta „Izgradnja kanalizacione mreže u Slavonskoj ulici u MZ Novi grad“, sredstva zajednički obezbeđuju Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo (Sekretarijat) i grad Subotica, u ukupnom iznosu od 3.085.121.19 dinara. Sekretarijat obezbeđuje  2.468.000 dinara, što predstavlja 80 odsto sredstava, a grad Subotica 617.121,19 dinara (20 odsto).

Za realizaciju projekta „Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Hajduk Stanka u MZ Željezničko naselje“ obezbeđena su zajednička sredstva u ukupnom iznosu od 1.382.594 dinara. Sekretarijat obezbeđuje 1.106.000 dinara, a grad Subotica 276.594 dinara.  

Za realizaciju projekta „Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Luke Mardešića u MZ Palić“, obezbeđena su zajednička sredstva u ukupnom iznosu od 1.300.101 dinara. Sekretarijat obezbeđuje 1.040.000 dinara, a grad Subotica 260.101 dinar.

Pravo na sredstva povodom konkursa u oblasti vodosnabdevanja i kanalizacione infrastrukture ostvarilo je ukupno 24 opštine sa teritorije AP Vojvodine. Vrednost ugovora je 334 miliona dinara.

Na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo prijavljeno je ukupno 84 projekta, a odobreno 47 projekata. Sredstva u visini od 200 miliona dinara namenjena su sufinansiranju izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini, dok je 134 miliona usmereno za kanalizacionu infrastrukturu u lokalnim samoupravama.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop