Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Održana 6. vanredna sednica Skupštine grada

26.06.2015.

Na 6. vanrednoj sednici Skupštine grada Subotice, održanoj u Velikoj većnici Gradske kuće, jednoglasno je usvojena jedina tačka dnevnog reda - Odluka o izmeni Odluke o modelu, metodu i merama za pripremu i rasterećenje subjekta privatizacije Javnog preduzeća „Radio Subotica”.

9248_1.jpg 

Postupak privatizacije „Radio Subotice“ sprovešće se kroz model prodaje kapitala, metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem i merom za pripremu i rasterećenje obaveza uslovnim otpisom duga. Početna cena na prvom javnom prikupljanju ponuda sa javnim nadmetanjem iznosi 100 odsto procenjene vrednosti kapitala subjekta privatizacije na dan 31. decembar 2014. godine, koji se privatizuje.

Odluka je izmenjena zato što je izvršena procena vrednosti „Radio Subotice” sa stanjem na dan 31. decembar 2014. godine, kao poslednje poslovne godine, jer je to uslov za sprovođenje privatizacije ove ustanove, čiji je osnivač lokalna samouprava. Fer vrednost kapitala JP „Radio Subotica” na dan 31. decembar 2014. godine  iznosi 4.842.000 dinara, ili 40.030,32 evra. Ova odluka će odmah biti dostavljena Agenciji za privatizaciju, kako bi do 1. jula bio raspisan javni poziv za privatizaciju „Radio Subotice”.

U Srbiji medije u državnom vlasništvu treba privatizovati do kraja oktobra. Gradonačelnik Subotice Jene Maglai je, nakon sednice, izjavio da će lokalna samouprava rebalansom budžeta predvideti sredstva za finansiranje „Radio Subotice” i u naredna četiri meseca, i dodao da u ovom trenutku niko ne može sa sigurnošću da kaže na koji način će sudbina ovog javnog preduzeća biti rešena.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop