Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Formiran Savet za bezbednost grada

23.06.2015.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai sazvao je danas, u Zelenoj sali Gradske kuće, prvu, ujedno i konstitutivnu sednicu Saveta za bezbednost grada Subotice.

9249_1.jpg 

Savet čine gradonačelnik Subotice, predsednik Skupštine grada, načelnik Severnobačkog upravnog okruga, načelnik Policijske uprave u Subotici, predsednici Višeg, Osnovnog i Prekršajnog suda u Subotici, osnovni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici i sekretar Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove Gradske uprave grada Subotice.

Savet za bezbednost se formira u cilju unapređenja prevencije na suzbijanju kriminaliteta, podizanja bezbednosne kulture građana, poboljšanja ukupne bezbednosti građana, kao i stalne procene bezbednosnog stanja na teritoriji našeg grada.

Zadatak Saveta je da se zajedničkim snagama analiziraju problemi, donesu adekvatne odluke za njihovo rešavanje i prati situacija vezana za realizaciju donetih odluka kako bi se, uz stalnu procenu bezbednosti stanja, poboljšala ukupna bezbednost i sigurnost građana na teritoriji grada Subotice.

Pored konstituisanja Saveta, na prvoj sednici Saveta za bezbednost razmatrana je problematika vezana za pitanje položaja ilegalnih migranata na teritoriji grada Subotice, narušavanaje javnog reda i mira izvođenjem muzičkih sadržaja ugostiteljskih objekata, tokom i nakon isteka radnog vremena, i narušavanje izgleda zgrada ispisivanjem grafita.

Razmatrano je, takođe, pitanje opšte bezbednosti na teritoriji grada Subotice, a razgovaralo se i o potrebi za održavanjem češćih sastanaka saveta mesnih zajednica i predstavnika Policijske uprave u Subotici, radi celishodnijeg analiziranja stanja bezbednosti.

NAJAVA DOGAĐAJA
11.12.2019.
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
Plaćanje karticama
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Zimski vašar – „Winterfest 2019-2020” (05.12.2019.-13.01.2020.)