Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Gimnastička oprema za osnovce

01.07.2015.

Sportsko udruženje građana „Su Tim“ škola sporta, obezbedilo je donaciju gimnastičke opreme (švedske klupe, švedski sanduci, velike strunjače, male gimnastičke strunjače, tramboline, odskočne daske, gimnastičke staze, konj sa hvataljkama, kozlići za preskok, paralelni razboj) za četiri subotičke osnovne škole: „Jovan Jovanović Zmaj“, „Ivan Milutinović“, „Đuro Salaj“ i „Žarko Zrenjanin“, kao i za Udruženje za pomoć osobama sa autizmom, Gimnastičko društvo Partizan, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu i Sokolsko uduženje Beograd -Мatica. Donator je holandska fondacija za razvoj dečijeg sporta.

 9259_1.jpg

Predstavljajući saradnju Udruženja „Su Tim“ i lokalne samouprave, član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Vjekoslav Ostrogonac, je rekao da je dosadašnja saradnja bila dobra i da je obostrana želja da se ta saradnja u budućnosti unapredi.

- Drago nam je da postoji organizacija koja se bavi najmlađima i koja ih uči da je sport veoma važan. S druge strane, za svaku  pohvalu je njihova akcija snabdevanja gimnastičkom opremom za fiskulturne sale u subotičkim osnovnim školama.  Donaciju iz Holandije dobile su četiri škole koje su se, nažalost, jedine prijavile za ovaj vid pomoći – istakao je Vjekoslav Ostrogonac.

U ime „Su Tima“ novinarima su se obratili Srđan Dakić i Siniša Repija. Oni su naglasili da je cilj ove donacije unapređenje i promocija predškolskog i školskog sporta.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop