Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vesti iz sporta

Subotičani najbolji na 11. Sportskoj olimpijadi radnika Vojvodine

10.07.2015.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac, danas su, u Plavoj sali Gradske kuće, primili delegaciju Subotičana koji su učestvovali na 11. Sportskoj olimpijadi radnika Vojvodine, održanoj u Srbobranu, od 3. do 5. jula 2015. godine. Na ovom takmičenju Subotičani su bili najbrojniji i najuspešniji, jer su ukupno osvojili 14 zlatnih medalja (devet u ekipnoj i pet u pojedinačnoj konkurenciji), 11 srebrnih i 12 bronzanih medalja.

9292_1.jpg 

Gradonačelnik Maglai je pozdravio prisutne, pohvalio učešće Subotičana na ovoj sportskoj manifestaciji i čestitao im na osvojenim medaljama i odličnim rezultatima.

- Smatram da je pozitivna stvar da održavamo tradiciju sportskih radničkih igara i da se sportom bavimo kontinuirano, jer je važno da čovek održava svoju fizičku kondiciju i zdravlje. Veliki broj medalja koje ste osvojili pokazuje da Subotica ima veoma dobre sportiste i rezultate iza sebe. Grad Subotica će i dalje davati podršku ovakvim manifestacijama i igrama –rekao je Jene Maglai.

Vjekoslav Ostrogonac se zahvalio svima koji su doprineli učešću Subotičana na ovoj sportskoj manifestaciji, posebno Savezu „Sport za sve” Vojvodine, i dodao da su sport i rekreacija sastavni deo zdravog načina života.

- Osvojili ste mnogo medalja i pehara, a sa činjenicom da ste na ovom takmičenju bili najmasovniji i najbolji trebalo bi da se ponosimo – istakao je Ostrogonac, podsetivši prisutne na činjenicu da je usvojena Strategija razvoja sporta u našem gradu i da je u ovom važnom dokumentu u velikoj meri obuhvaćena i rekreacija.

Uz izražavanje zahvalnosti na prijemu, predsednik Skupštine Saveza „Sport za sve“ Vojvodine, Marko Marjanušić, podsetio је da ova sportska manifestacija pronalazi svoje mesto u sportskom svetu već 44 godine.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop